Antagonist

  • onsdag. jun 5th, 2013
  • Posted by
  • no responses so far

Cakepops til en ekte prinsesse

Jeg blir like glad hver gang noen ønsker å bestille noe fra meg, og cakepops er vel noe av det jeg liker aller best å lage. Jeg trives så godt med å utforme disse små kakene på pinne, og synes det er utrolig gøy å prøve nye måter å pynte.
 
40 cakepops ble bestilt til samme bursdag som «Prinsesse Julie» bursdagskronene og gaveposene, så da var det bare å sette i gang. Når jeg lager cakepops er jeg nærmest avhengig av papirsugerør, det gjør liksom det lille ekstra synes jeg. Det som er så fantastisk med cakepops er at de kan lages i så vanvittig mange forskjellige farger og ikke minst smaker. Jeg fikk velge fritt hvilken smak disse cakepopsene skulle ha, og siden det var en ganske stor bestilling valgte jeg å lage noen med tuttifrutti, noen med vanilje og noen med sjokoladesmak. Når jeg lager cakepops bruker jeg stortsett cupcakes i en eller annen form som base, og som oftest mykost eller sjokolade pålegg som Nugatti og Nutella som krem. I alle fall når cakpopsene er til barn som i dette tilfellet.
 
Jeg ruller alle cakepopsene selv, og bruker ikke noen spesiell form. For meg er noe av sjarmen at man kan se at de er hjemmelaget, og målet for meg er aldri at det jeg lager skal se masseprodusert ut. Så her rulles hver eneste kule for hånd, og veies for at de skal bli ca like store:)
Cakepops med farget perlesukker
 Denne gangen valgte jeg å pynte cakepopsen med farget perlesukker og sommerfugler og blomster trykket ut i sukkerpasta. Synes de ble utrolig fine, og jammen ble de riktig så gode også, synes i alle fall jeg.
 
Lena
 
 

Legg igjen en kommentar