Antagonist

  • onsdag. jun 5th, 2013
  • Posted by
  • 2 responses so far

Ekte prinsesser feirer også bursdagen sin

Jeg var så heldig å få i oppdrag å lage noe i prinsessetema til en søt jente som nå har blitt 3 år. Og siden jeg er det eneste kvinnelige innsalget i vårt hus, er det ikke ofte jeg får sveve avgårde inn i prinsesseverden. Men jeg er ikke fremmed for å lage søte, fortryllende og artige bursdagsprinsesse effekter heller. Ønsket fra den lille prinsessens mamma var 10 bursdagskroner og 10 gaveposer, og utover det var tema prinsesse. Og bursdagsprinsesse ble det. Bursdagsprinsesse med ballonger til og med:)
Jeg er faktisk ganske så stolt over å kunne presentere «Bursdagsbordet» sitt eget prinsesse design
«PRINSESSE JULIE»
Bursdagseffekter prinsesse Julie tema
Jeg er glad i sterke og klare farger, og rosa har vel aldri vært den fargen jeg selv har brukt mest. Men når jeg skulle lage bursdagskroner og gaveposer til denne bursdagen valgte jeg allikevel å ha rosatoner som hovedfarger, men med innslag av gult og orange. Jeg er veldig glad i kombinasjonen gult og rosa når det gjelder blomster, og synes det gjorde seg utrolig godt på både bursdagskronen og gaveesken også. I ekte prinsessestil fikk begge deler også en rosa bling festet på kronen til bursdagsprinsessen, og bursdagskronene fikk gullstrikk, slik at små prinsesser fint kunne løpe rundt med dem.
Jeg må si jeg liker uttrykket på «Prinsesse Julie» effektene veldig godt, og klarte ikke å la vær å prøve dekke et lite bursdagsbord.
Bursdagseffekter prinsesse Julie gaveeske
Jeg gleder meg til å fortsette å jobbe med flere effekter til denne serien, og har i alle fall små søte popcornbeger, vimpelrekke og cupcakesvimpler i tankene. Gi meg gjerne en kommentar på hva du synes, og om det er noen effekter du kunne tenke deg å se i «Prinsesse Julie» design.
 
Lena
 

2 Responses

Legg igjen en kommentar