Antagonist

  • lørdag. jun 8th, 2013
  • Posted by
  • no responses so far

Feiringen av Prinsesse Julie

I går svevde det inn noen herlige bilder fra bursdagsfeiringen jeg laget «Prinsesse Julie» bursdagskronene og gaveeskene til, og slikt blir jeg veldig glad for. Kjempe koselig å få så gode tilbakemeldinger!  Jeg har til og med fått lov til å vise bildene her på bloggen min.
 
Bare se på den vakre prinsessen her.
prinsesseJulie_krone_bursdag_Julie
Det er utrolig kjekt å se at prinsessekronene og cakepopsene  falt i smak, og at det passet til de små ekte prinsessene. Tror jammen de likte cakepopsene jeg lagde også:)
prinsessejulie-ekteprinsesser
Og se så fint gaveeskene passet til selveste bursdagsprinsessen!
PrinsesseJulie_gaveeske_Julie_bursdag
 
De første dagene med ny blogg har vært utrolig artige, jeg har fått mange hyggelige tilbakemeldinger, og det verdsetter jeg høyt. Det er gøy at andre liker det jeg driver med, og det er supert at andre kan bli inspirert av ting jeg lager. Det gjør meg glad og stolt. Det er flere som ønsker oppskrifter på det jeg baker, og det kan jeg love at kommer. Vanligvis baker jeg på»slumt», men må vel bare få skrevet ned oppskrifter, slik at jeg får delt det med dere som leser. Jeg tester hele tiden ut nye smaker, noe er veldig vellykket, mens andre ting går rett i søpla. Ungene her i huset får servert litt for mye cupcakes og cakepops,i alle fall i forhold til barn som ikke har bakende mammaer. De begynner  derfor å bli kresne på frosting og cupcakessmaker. Jeg kan  bekrefte at man får sannheten fra barn;)Heldigvis for meg liker de å være med å bake, og det er da vi har noen av de aller fineste samtalene. Så her i huset er baketid en av mine favoritter.Ha en fin uke, samme hvor du befinner deg! Tenk positive tanker! Smil!

Lena

Legg igjen en kommentar