Antagonist

  • torsdag. jun 4th, 2015
  • Posted by
  • no responses so far

Forbereder "Cupcake-bursdag"!

Cupcakes_mini_gul_sjokolade_pisketkrem

Jeg er så utrolig heldig at jeg skal ordne en «cupcake-bursdag» for ei jente. Og det gleder jeg meg utrolig mye til! Håper faktisk at det er en av de tingene jeg kan fortsette å jobbe med ved siden av rosekursene og modelleringskursene jeg holder av og til. Det er dette jeg elsker å drive med!

Til denne bursdagen kommer jeg med alt vi trenger. Ferdig bakte cupcakes, frosting i herlige pastellfarger, strøssel, utstikkere, mønsterkjevler og annet utstyr. Jentene skal få flere cupcakes hver å dekorere, og kan selv velge om de vil spise dem eller ta dem med seg hjem.

Gjørdetselv_fargetsukker

Så nå tråler jeg nettet etter herlig strøssel og utstikkere. Må jo ha med litt ekstra når det er bursdag!

 

Bakehilsen fra Lena

Legg igjen en kommentar