Antagonist

  • torsdag. jun 13th, 2013
  • Posted by
  • no responses so far

Høsten er her!

Hei.

Endelig er høsten her, jeg liker denne årstiden fantastisk godt, og nå er det tid for innekos og for meg kakebaking. For meg og Bursdagsbordet ser det ut til at det er det jeg i størst grad kommer til å holde på med, selv om jeg fortsatt gjerne lager hele bursdagstemaer eller jubilanttemaer. Også dåp og konfirmasjoner. Jeg har så lyst til å lage noen store kakebord snart, så håper noen har lyst til å gi meg tilliten.

Min onkel fylte nylig 60 år! Hurra, hurra, hurra! Og i den forbindelse laget jeg en sjokoladekake med jordbærmousse på bestilling til ham, og temaet det var Elgjakt. Denne kaka var skikkelig gøy å lage, og jeg håper at både jubilanten og selskapet ble fornøyd.

Her er «Elgjaktkaka».

elgkakeDet er utrolig gøy å få så mange forespørsler når det gjelder å bake kaker, jeg er evig takknemlig for tilliten.

 

Bakehilsen fra Lena

Legg igjen en kommentar