Antagonist

  • mandag. jun 3rd, 2013
  • Posted by
  • no responses so far

Modelleringskurs med Bjørn-Ali fra Hele Norge baker

Når jeg finner noen som er flink til å lære bort kakedekoreringskunster, da vil jeg gjerne på flere kurs med denne personen. Og onsdag 1.mai hadde jeg Bjørn-Ali fra Hele Norge baker hjemme hos meg.

Kurs_1

Han kurset meg og 7 andre jenter i modellering av kakepynt figurer. Vi hadde tre timer på oss, og vi fikk laget fire forskjellige figurer. Bjørn-Ali er flink til å legge opp kursene sine slik at alle kan få utbytte av de, og denne gangen var gjengen rundt bordet på ganske så likt nivå, veldig lite trente i modellering:) ( Håper ingen blir veldig støtt av det utsagnet..:)

Kurs_2

Vi startet med å lage en marihøne, deretter ble det Timmy, så Angry bird ( noen Happy birder ble det også), og til slutt Mario. Og for en innsats vi hadde, til tider var det helt stille rundt bordet, for vi var dypt konsentrert. Lenge, alle sammen.. Men vi fikk noen flotte resultater, og det frister til gjentagelse. Så 19.mai har jeg invitert Bjørn-Ali hit igjen, denne gangen blir det kurs i blomster. Gleder meg!

Kurs_3

Sjekk disse fine figurene Bjørn-Ali lagde!:)

kurs_5

Må si jentene som var her laget fantastisk flotte ting, og at kvelden var utrolig hyggelig! Jeg storkosa meg, og håper å få til de figurene vi laget enda bedre, samt mange mange flere.

Kurs_4

Bjørn-Ali hadde også med seg litt kakepynt til kursdeltagerene fra Dr. Oetker. Kjempe hyggelig, og veldig nyttig i disse konfirmasjonstider!

God helg! Her blir det baking!

Bakehilsen fra Lena

Legg igjen en kommentar