Antagonist

  • søndag. jun 2nd, 2013
  • Posted by
  • no responses so far

Rosa konfirmasjonskake på bestilling.

Hei, og velkommen til sommeren håper jeg vi kan si nå:)

Det er en stund siden sist blogginnlegg, men dagene går unna i full fart, og jeg har jobbet litt med å få i gang både Instagram og Facebook siden til Bursdagsbordet. Men nå er fokuset på bloggen igjen, og fremover har jeg tenkt til å legge ut litt flere oppskrifter og vise litt kakepynting blant annet. Så følg med:) Skriv gjerne en kommentar om det er noe du ønsker tips i forbindelse med, det er jo mulig jeg kan hjelpe:)

Det hender at jeg får forespørsler om å lage cakepops, cupcakes eller kaker til forskjellige anledninger. Og det synes jeg er utrolig hyggelig, og bittelitt skummelt. Men når vår gamle nabo spurte om jeg ville lage en konfirmasjonskake til hennes konfirmant kunne og ville jeg ikke si nei. Bestilling ble det på skjokoladekake med jordbærmousse, og den skulle være rosa, med rosa blomster på:)

Rosakae3

Jeg har funnet en ny nettbutikk som jeg liker veldig godt, www.pynttilfest.no, vel verdt å ta turen innom i forbindelse med alle selskapeligheter eller om du trenger noe kakestæsj:) Her kjøper jeg nå det meste av sukkerpastaen jeg bruker, og her handlet jeg inn sukkerpasta til den rosa konfirmasjonskaken også.

Når jeg lager kaker, liker jeg at all pynt er ferdig i forkant. Så begynte et par dager i forveien med å lage blomstene. Noen har jeg brukt utstikker til, og gitt de et ekstra løft med perlemorskimmer og en spislig perle i midten. Mens andre har jeg montert ut i fra en roseutstikker, malt med wilton gelefarger og pyntet med en søt perle:)

Rosakake1

En ting man trenger når man skal lage mange blomster til kakepynt er eggekartonger. Disse bruker jeg til å tørke sukkerpasta-/ marsipanblomster på, slik at de får den formen jeg ønsker! Suverent, og enkelt å få tak i!

Rosakake2

Rosakae4

Vinneren av sommerens giveaway fra Bursdagsbordet er trukket. Så i morgen blir pakken sendt avgårde til en lykkelig vinner:) Jeg håper at man kan få til flere slike giveaway! Det er så utrolig gøy:)

Og i dag har Bursdagsbordet fått 100 nye likere på Facebook, og sikkert 20 følgere på Instagram:) GØY!! Og tusen tak til alle som leser bloggen, liker på Facebook eller følger Bursdagsbordet på Instagram:)

Ha en flott uke!

Kakepynteklem fra Lena

Legg igjen en kommentar