Antagonist

  • tirsdag. jun 2nd, 2015
  • Posted by
  • no responses so far

Velkommen-bedrift.

Hei kjære leser.
 
Mitt navn er Lena, jeg er gift og mamma til to herlige og aktive gutter. Jeg er født og oppvokst i Halden,
og her bor jeg ennå.
 
«Bursdagsbordet» er en realisering av min drøm, og tenk så heldig jeg er som kan få dele det jeg elsker å gjøre med andre. For meg er det å kunne bruke min kreativitet nærmest toppen av lykke, og jeg er veldig glad i å bake, lage forskjellige ting og ikke minst organisere forskjellige festligheter. Med festligheter mener jeg enhver sammenkomst som krever en invitasjon.
 
Navnet «Bursdagsbordet»dukket opp i hodet mitt etter samtale med en gjeng mammaer midt i en av mange barnebursdager vi deltar på i løpet av et år, det er ikke få, og slik er det for mange. Flere av mammaene ville gjerne ha bursdag for barna sine hjemme, eller i nærmiljøet, men hadde hverken tid eller evner til å stelle i stand det de ønsket. For mange er også større selskap som dåp/navnfest, konfirmasjon eller 50 års lag noe de ikke ønsker å organisere selv, og her bidrar «Bursdagsbordet» mer enn gjerne.
 
«Bursdagsbordet» ønsker å være en totalleverandør til ditt selskap, men samtidig skal du kunne velge å bestille kun enkelte elementer. Feks. Cakepops med prinsessetema, eller en pinjata med Minecrafttema.
 
Tingene jeg lager masseproduseres ikke, og er personlige. I samarbeid med deg lager jeg det du ønsker. «Bursdagsbordet» ønsker å gjøre det litt enklere å ha selskapet hjemme, så jeg leverer gjerne alt du trenger på døra dagen før selskapet, eller om du vil slippe meg inn, pynter jeg og dekker på til fest. På den måten kan du kose deg før og under selskapet. For at dette skal være mulig for meg leverer jeg bakevarer/ desserter kun i Østfold, mens personlige bursdagsartikler, pinjataer, bordkort, gaveesker osv selvfølgelig kan sendes i posten.
 
Se gjerne her på bloggen min for å få inspirasjon, eller se på «Gjør det selv» fanen om du ønsker å lage tingene selv.
 
Ta gjerne kontakt med meg: lena@bursdagsbordet.no

Legg igjen en kommentar